torsdag 19 mars 2009

quickview

egentligen skulle jag vilja skriva mer. Men jag är trött och har en hel del kvar att göra innan jag kan rulla in mig i duntäcket. Så vi kör en liten kort sammanfattning av veckan.

Jag sprang i måndags i regn.
Tisdag strålande solsken.
Gick tidigt från jobbet och tittade på folk på stan. Det är en milsvid skillnad mellan att gå från kontoret klockan fem jämfört med klockan sju som jag brukar gå. Dessa två timmar är skillnaden på att ha ett liv och att inte ha det. Fast jag hann ändå inte till skomakaren innan de stängde. Typiskt.
Gymmade med Josefin i morse. Ben och bröst.
Fick parkeringsböter utanför gymmet. Sexhundra pengar. Jag hade svurit lite och skrikit mer om jag trodde det skulle hjälpa. Man fick parkera där jag stod från och med klockan sju. Jag ställde mig tio i. Suck.
Jobb jobb jobb.
Klättrade på kvällen med lite kompisar. Roligt som vanligt. Gick inte jättebra dock, lyckades inte komma upp på vissa väggar som jag har klarat förut. Men jag var relativt trött och hungrig så jag skyller på det. Och det faktumet att jag redan har tränat i morse. Undanflykter.
Ätit torkade aprikoser och chilli choklad på kvällen.
Nu ska jag duscha.

1 kommentar:

Anonym sa...

Du glömde torkade aprikoser hos mig, dem måste du ta hem. Du skrek inte ut om böter till mig. Beklagar det svider jag vet. Det var länge sedan jag fick en men å andra sida har jag inget liv på stan med ditt mått mät alltså från 17 till 19.
Jag tycker att det var mkt avkopplande att vara med dig i söndags och läsa tidningar på balkongen. I början var jag dock stressad att jag måste "mer". Min låt kom tvåan; snälla, snälla. Tycker du om den, jag gillar texten och melodi passar också bra. Jag är orolig för Ewa och kan inte göra nåt för att hjälpa henne. Det mår jag inte bra av. Gick in i en bokklubb med Annett och hennes vänninor. Vi skall läsa alla en och samma bok och diskutera den. Jag tycker inte att det är hemsk spännande men kommer att betrakta det som en bra träning i svenska språket. Jag kanske blir bättre ner jag prata mer och inte bara läser. Pappa kommer idag, faktisk saknade honom mycket.
Pussar