torsdag 10 december 2009

skolkning

Dagen igår tillbringades med skolk. En ypperligt trevlig känsla, speciellt som det händer så väldigt sällan att jag avviker från kontoret för sådana här "onödiga" ärenden. Började med att träffa upp syster tidigt på morgonen för frukost på Egg & Milk. Vi var först på plats, det fanns inga människor och ljusen var inte tända.


Men pannkaksplåten var varm…


Så American Panncakes med lönnsirap och smält smör, bagels med creme cheese och blåbärssylt, massa té och youghurt. Jag var mätt som en boll efteråt, men det var grymt gott.
Frukosten ägnades åt julklappsplanering med en förhoppnng att vi skulle klara av all shopping snabbt och effektivt. Men ack så fel vi hade. Det gick varken snabbt eller effektivt och vi har en hel del kvar. Men dock var det väldigt trevligt och vi lyckades avbryta dagen trycka i oss lite mer fika.


På det stora hela så fick vi en hel del julklapphets avklarat, vi slapp trängas med massa folk på stan och hade roligt. Så trots att jag hade grymt ont i fötterna efter allt promenerande kan jag rekommendera mer skolk åt folket.

1 kommentar:

Mikael sa...

Jag tycker det var ett mycket bra initiativ. kul att det blev en bra dag och att du kände att du kom en bit med förberedelserna inför julen.
Lycka till med resten!