lördag 26 december 2009

day after

Idag började med sedvanlig julfrukost. Leverpastej (mormors hemgjorda), skinka, polska korvar, lax osv osv. Det är inte så att jag var särskilt hungrig från igår.
Har dock bara bilder på efterrätter.
Sernik (ostkaka), mak (vallmofrön) och lite frukt.

och en fin Stilton jag ändå inte kan äta

Sen körde vi en omgång TP. Julklapp till föräldrar från mig och Ewa. Jag förlorade. Tycker det är extrem övervikt på svensktfokuserade frågor. Av typen hur många brevbärare finns det i Sverige. Vem sjöng den obskyra låten som ingen nånsin har hört talas om i melodifestivalen 83 och så vidare.

På tidig eftermiddag gick jag och mamma till gymmet. Kändes mycket bra. Jag blir en så extremt mycket trevligare person när jag får träna lite. Och ändå är det så svårt att komma iväg ibland. Mycket konstigt.

Planen var att middagen skulle vara färdig när vi kom tillbaka, någon gång efter fem. Men av alla dagar så valde ugnen att strejka och gå sönder just idag. Så gåsen som vi skulle äta blev bara halvfärdig innan ugnen gav upp. Vi gjorde färdigt den hos grannen, men hann tyvärr inte äta den. Blev en repris på gårdagens middag istället. Helt ok det med. Så det blir gås imorgon istället. Och antagligen anka också eftersom den inte heller blev gjord. Då kanske du kan vara med och smaka lite försenad julmat.
På kvällen efter en efterrättsoverload så blev det pusselläggande. En julklapp till föräldrar från Sammi. Har inte lagt pussel på väldigt länge och har glömt att det faktiskt är mycket roligt.

Verkar som mamma och pappa tyckte det var kul också.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är fina bilder du tar. Här slutade ugnen fungera samtidigt som allt annat när strömmen gick klockan 23. Jag grävde ner mig under tre täcken och somnade. Strömmen är inte tillbaka än. Hoppas de plogar snart så att det blir körbart. Skulle vara kul att äta anka ikväll.