söndag 13 december 2009

sunday

Kom iväg till gymmet i morse tillsammans med Josefin. Vi var klara långt innan tolv, grymt skönt att ha tränat på morgonen (hmm, förmiddagen då) och sen ha hela dagen till annat. Jag känner mig i bättre form på morgonen också. På kvällen efter en hel arbetsdag och springandes fram och tillbaka har jag oftast ont i magen. Ont på det sättet att magen känns tung och trött. På morgonen är jag mest bara sömnig, men det är ingen riktig ursäkt att inte träna. Det är lite intressant att vara gravid på gymmet, jag får hjälp att bära och flytta på vikter och hantlar mest hela tiden. Det verkar inte spela så stor att jag faktiskt ska träna och lyfta dem sen. Men det snällt, och många är väldigt imponerade att man är där överhuvudtaget.
På eftermiddagen kom Ewa, Sammi och Tyson över och vi ägnade oss åt att äta lussekatter, meka med moppen, fixa julklappar som kräver pyssel, trycka i oss världens största familjepizza från Mossen och slappa. Mycket trevligt. Sen vid tio kom Micke hem från Bryssel, med bland annat en jättestor påse M&M. Temptation, temptation...

1 kommentar:

Anonym sa...

Det låter att du hade en mkt trevligt söndag. Jag vet inte var mina söndagar försvinner det känns som om jag går upp och om en stud går och lägger mig!