måndag 21 december 2009

veckan som gått

Inte hänt så mycket i veckan som har varit värt att dokumentera, men here goes en liten dag-för-dag genomgång.

Måndag: träning på morgonen, genomgång av nya övningar. Massa jobb hela dagen. CSI på TV på kvällen.
Tisdag: besök hos MVC på morgonen. Mäta, väga, lyssna på hjärtljud, ta blodprover, berätta hur man mår. Same same som föregående gånger. Jag har blivit 10 kg tjockare och ska bli nästan dubbelt så stor i omkrets mätt. Kan inte säga att jag riktigt ser fram emot det. Massa jobb hela dagen. Middag på kvällen hos Mickes pappa. Kyckling och potatisgratäng.
Onsdag: tärning på morgonen, armar och bröst. Massa jobb hela dagen. After Work med jobbet på Smaka på kvällen. Förr i tiden; fina julbord på flådiga ställen som jobbet betalar. Nu; köttbullar på Smaka, var och en betalar för sig själv. Men fortfarande ett bra initiativ och en trevlig kväll.
Torsdag: Tidigt möte på jobbet. Presentation av hur min grupp ska se ut nu när den gamle chefen försvinner till nya roligare arbetsuppgifter. Tre nya chefer är tänkta. Inga namn nämnda. Jag är missnöjd som sjutton. Anser att jag borde bli tillfrågad till en av de nya tjänsterna. Men eftersom allt ska vara implementerat den 18 januari så är det inte så sannolikt att jag får någon tillfrågning. Elektriker kommer och borrar massa hål i väggarna och byter ut sladdar. Förhoppningsvis slipper vi brinna upp. Mormor kommer för att stanna och fira jul med oss. Jag sitter hemma framför Criminal Minds och Fringe på kvällen och är deppig och väntar på Micke.
Fredag: Skolkat från träningen idag. Valde sovmorgon istället. Massor jobb, men lyssnar på ljudbok samtidigt så det är lite roligare. Hämtar Micke på väg hem och vi lagar tacos. Somnar på soffan vid nio.
Lördag: Upp tidigt och äter frukost på Le Pain Francaise. Croissant, ägg och kaffe.
Har verkligen fallit av vagnen när det gäller mat på senaste tiden. Men frukost ute tidigt på morgonen är väldigt trevligt. Måste göras oftare. Vädret är fint och kallt och vi fixar alla Mickes julklappar innan klockan ett. Ytterligare fika med inkluderad chokladmuffin på Espressohouse med Ewa. Resten av dagen spenderas i soffan under dubbla filtar och bok. Micke lagar fantastiskt goda fyllda paprikor och ställer fram en chokladbuffé.
Söndag: Upp inte alls lika tidigt. Äggröra och färskpressand apelsinjuice till frukost. Ut till stan för kort ärende. Hem och laga paj. Sen tur till Ewa som är sjuk för att fixa lite med julklappar och tur till Grimmered för att hälsa på mormor. Äter kyckling och babka och dricker té. Handlar mat på vägen hem och gör egen majonnäs till tonfisksalladen på kvällen.

1 kommentar:

Mikael sa...

Det var en bra sammanfattning! själv har jag inte bloggat något på länge. Det är synd, lite kul att göra det tycker jag.
Förstår också att tärningen i onsdags tog på bröst och armar. Var det Yatsy eller casino tärning?
(förlåt, kunde inte låta bli att pika...)
Vi borde frukosta ute lite oftare, det var trevligt.