måndag 7 februari 2011

very disappointed

den här helgen alltså, vad ska jag säga.


Fredag efter lunch började jag må lite sådär halvkasst. Ont i magen, ont i huvudet, så pass trött att jag kände mig tvungen att inhandla choklad, som jag inte åt, för jag mådde illa. Jag skyllde allt på Mickes lunchlåda med syltlök och hävdade att jag har blivit syltlöksförgiftad.

Men det blev värre och värre och fredag runt fem gjorde jag ett väldigt snabbt avslut på kontoret och åkte hem. Och blev helt utslagen så fort jag steg in genom ytterdörren. Alla symptom pekade mot vinterkräksjukan (även om jag inte kräktes). Och syltlöken blev friad från anklagelserna. Helgen tillbringades sovande. Jag har nog inte sovit så mycket sen långt innan Simone föddes. Vilket hade varit rätt så skönt om jag inte hade mått helt miserabelt samtidigt. Micke och Simone åkte iväg till mina föräldrar och jag sov och sov och sov. Och söndag kväll var jag så klart frisk och redo att gå till jobbet på måndag.

Sån väldans bortslösad helg. Och vi som skulle gå på bio. Det är sååå typiskt

1 kommentar:

Anonym sa...

Stackars dig och då menar jag verkligen. Men det kommer många nya tillfälle. Om du inte hade varit sjuk så jag skulle inte ha en så fantastisk weekend med Simone. Love maum