måndag 21 februari 2011

a weekend passed



Det var väldigt länge sedan jag uppdaterade ett inlägg med bilder. Har kommit ifrån fotandet mer och mer i takt med att Micke har kommit in i det. Det känns på något sätt överflödigt att både jag och han tar massa bilder. Och sen så är mitt liv inte så jättespännande att dokumentera. Upp på morgonen. Köra till kontoret. Sitta på kontoret. Hämta te eller kaffe sju gånger. Köra hem. Leka med bebis, mata, bada, sova. Och så igen. Inte så många "photo opportunities" där.

Iallafall här kommer en liten foto update från helgen.

I fredags kom mamma och satt Simvakt medan vi firade födelsedag på Bombay Palace. Grymt god mat. Fina presenter och mina favoritmänniskor.

I lördags kom Josefin förbi. Vi promenerade till Moogio för att skaffa gardinstång till Sims rum och tog en tur till Ikea. Inte många bilder från den dagen dock. Jag snor en från Micke för att ha lite kontinuitet. Simone fick en ny favoritleksak. The little kastrull.
På söndag åkte Micke iväg för att isklättra och jag packade ihop bebis i femton lager kläder och promenerade till Grimmered. Galet kallt, jag gick lite vilse. Men himla fint trots allt.



Vi passade på att bada i nåt häftigare än den lilla baljan vi har hemma
Sim är lite hängig. Hon sover mycket, äter inget och verkar ha ont i magen. Jag hoppas verkligen det går över snart. Känns jättesynd om henne.


1 kommentar:

Mikael sa...

Grymt fina bilder! Simone i badet blir min nya bakrund. Du borde åtminstone bildblogga helgerna, det är ju mycket du som hjälper mig att bli bättre på foto