onsdag 7 september 2011

vissa dagar är bättre, andra sämre

Förskolan känns fortfarande helt ok. Mest ovant för oss tror jag. Sim verkar vara mycket mer anpassningsbar än sina föräldrar. Dock så följer hon mönstret bra eftersom hon nu blivit förkyld. Så natten gick inte sådär väldigt bra sömnmässigt. Mest för Micke och Sim. Jag sov på soffan eftersom jag fick "the mother of all huvudvärks" igår kväll. Svarta prickar framför ögonen, illamående, yrsel. Så ingen bra kväll för någon av oss, även om Micke fick en bra dag om man kollar hans blogg. Jag var på jobbet (mutter mutter).

I måndags däremot. Då var det min tur att hämta Sim på dagis. Så jag hade hela dagen hemma. Massa tid att socialisera med Carolina och fina Alice. Äta sushi, prata om viktiga saker, prata om mindre viktiga saker, äta choklad, hänga lite på lekparken, läsa böcker. Och massa mer.
Sim visar Alice hur man läser


Och testar hur bra Carolina läser. Mycket bra visade det sig.


1 kommentar:

Anonym sa...

Efter omständigheterna så har det ju gått bra idag men vi får se hur det utvecklar sig. Hon är rolig med sitt sätt att begära läsning från alla. Ännu roligare att hon undervisar i det för Alice. /Mikael