fredag 14 december 2012

night crawler

Det har varit ett bra besök i Kraków. Roligt, trevligt och inte så stressigt som jag trodde att det skulle bli. Typiskt nog så blev det strålande fint väder samma dag jag skulle tillbringa större delen av tiden på tåget. Antar att jag fortfarande är soldepraverad. Jag kom tillbaka till Warszawa klockan sju på kvällen Och hade en ambitiös plan att jag skulle packa alla mina grejer så jag kunde ha hela dagen ledig imorgon (idag). Men istället har jag sett hela säsong ett av Californication. Började tittade i början på September, gillade den inte då. Men fastnade helt och hållet nu. Så jag var tvungen att se klart. Och nu närmar sig klockan två på natten. Jag har inte börjat packa. Och jag är inte trött nog att sova. Det här med att vara vaken halva nätterna som jag har vant mig vid senaste månaderna kommer bli jobbigt att ändra på när verkligheten kommer ikapp. Så tyvärr, inget packat ikväll. Men jag hoppas att kunna göra det snabbt imorgon. Har inte så väldans många grejer att ta med. Och det är inte så att jag behöver fundera på vad jag ska packa. Det är bara att slänga ner allt i resväskorna. 
Jag och mormor gör miner. Eller mormor i alla fall

Ett besök på marknaden för att köpa vallmofrön

Och en fin pumpa

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mormor är haj på miner. Köpte du en pälsmössa? Fina bilder från marknaden, så många färglada grynsorter och pumpa och rödbetor så man har lust att handla allt. Kula att du är på väg hem. Jag och pappa och alla andra små viktiga människor saknar dig jätte mycket.Love mum

scarecrow sa...

Ja. Mormor kan inte titta på en kamera utan att göra en min. Det är en fake pälsmössa. En tygmössa. Men den är mycket varm. Köpte den på marknaden i Warszawa när det började bli kallt.