måndag 13 maj 2013

en shiny helg

Plötsligt, helt oväntat, har haft en otroligt bra helg! 
Från alla Simonkonflikter hon och jag har haft har dagarna bara flutit förbi som harmoniska molntussar. Jag är lika ovan, tacksam och förvånad som över våren som plötsligt har dykt upp. Ungefär lika oväntat. Det var bara Micke som saknades.
Lördag så hängde vi hemma fram till ett ungefär. Och hela den tiden lekte Simone alldeles själv med sina leksaker. Och var så upptagen att hon inte alls var sugen på att ge sig av till Hotell Lilton för Afternoon Tea. Ewa hade bokat, och det var väldigt roligt och väldigt gott. Jag var så mätt och sockerkickad resten av dagen att jag inte kände för att äta något förren morgonen efter. 
Efter Lilton hängde vi en stund på en lekplats bredvid. Succsee, speciellt när alla var med och åkte kana. Sen gick de andra och jag och Simone stannade kvar. Jag kan även tillägga att det var t-shirt väder! Efter nån timme till på lekplatsen lyckades jag övertala henne att cykla därifrån med löfte om glass. Hon åt en Piggelin på Götaplatsen och vi satt tillsammans på trappan och tittade på Göteborg. Sen var klockan närmare halv sju och vi åkte hem för mat och försök till sömn. 
Söndagen började lika harmoniskt med Simone som var mycket upptagen med alla sina djur och sin bil och andra leksaker. Efter lunch packade vi ihop oss och åkte till Fjällbo för klättring. Väldigt väldigt roligt. Simone träffade en ny kompis och de lekte hela tiden, hon fick en sele och var väldigt sugen på att klättra och hon charmade alla. Och jag, jag fick äntligen klättra! Lovely. På kvällen åkte vi till Grimmered för middag och bad och lite Bibi och Andi löööv. Hemma så däckade hon mitt i en bok. Yay!
Afternoon Tea buffén. Det är synd att de slutat för säsongen, annars hade jag velat gå igen.
Vi börjar bli färdiga
Sim och Sammi har roligt
Det fanns en häftig kana
Alla åkte
Och gungade
Sen lekte vi med grävmaskinen. Länge
Dra ner rep med Anna
Ny kompis
Ha Simone i koppel känns lite tryggare på klipporna. För hon har ingen självbevarelsedrift nånstans.


Laga middag av pinnar

Inga kommentarer: