söndag 2 juni 2013

en helg i Petersburg

Hemma igen efter en tredje helgen i rad på resande fot. Denna gången till Maria och Davids sommarställe i Petersburg, långt borta i Södermanland nära Vingåker.
Vi åkte redan i Fredags för att verkligen ta vara på hela helgen. Och det lyckades vi med, till 100%. Trots dålig väderprognos hade vi strålande solsken och över 20 grader varmt. Simone och Tuva fann varandra direkt som vanligt. Det tog ungefär tre sekunder, sen sprang de iväg hand i hand mot skogen för att titta på trollen. Och så fortsatte det hela helgen. De små Smurfarna lekte själva medan vi andra kunde slappa, dricka kaffe, prata, skjuta lite luftgäver, äta goda saker och springa joggingturer. På söndagen klämde vi även in en auktion, en loppis, besök på en outlet med tillhörande shopping samt en del glass. Helgen hade inte kunnat bli bättre hur vi än hade försökt. Mitt enda klagomål kan möjligtvis rikta sig mot de tusentals myggor, insekter och fästingar som härjade.
Frukost
Lite kaffe kanske?
Konst skapas
Strawberry fields forever
Två små gangstrar ut på äventyr
Gravid kvinna med vapen
Ut till skogs 
Kohagen
Smörblommefält
Första, andra, tredje, Sålt!
Glasspaus
Vissa bråkar, ehhum, delar på glassen
Ta i för kung och fosterland

5 kommentarer:

Mikael sa...

Det var en fin helg! Och jag tycker du valde bra och representativa bilder.

Anonym sa...

underbara bilder, underbara flickor, pussar mamma

Anonym sa...

underbara bilder, underbara flickor, pussar mamma

Anonym sa...

Tack för en skön helg! Mycket fina bilder, vi får ha lite bildutbyte sen. :) Kul att de har så kul ihop, tjejerna.
Kramar Maria

scarecrow sa...

Tack själva. Bästa helgen på länge helt klart. Speciellt att observera de två små trollen. Mycket roligt. Det måste vi göra om snart tycker jag. Och Simone :)