torsdag 10 januari 2008

driving in my car

Blev inte så mycket träning igår kväll som jag hade hoppats. Rättare sagt blev det ingen träning alls. Jag gick iallafall för att kolla in det så kallade fitnesscentret, och det var väl helt OK. En roddmaskin, några cycklar, lite trappmaskiner och ett löpband. Inga vikter men jag får väl roa mig med att skaffa lite kondition istället. Nångång sen.

Framme på hotellet sent således, med MJ som gudie. Mitt kvällsnöje bestod i att beställa en omlett i baren och växelvis kolla på folk samt läsa bok. Läste ut en bok inköpt på flygplatsen som heter Svek, skriven av Karin Alvtegen. Riktigt otäck på ett psykologiskt plan. Alltså inget våld och blod men en krypande känsla och ett väldigt obehagligt slut.

Trött på morgonen. En kort tanke om löpbandet förvirrade sig in i min hjärna för att försvinna lika snabbt till förmån för snooze.

Körde själv till kontoret idag. Ingen kom och hämtade mig. Var lite nervös innan men det var inga problem. Det tar ca 55 minuter till kontoret och stora delar går i långsamma bilköer, men folk kör som tokar ändå.

Annars full dag på jobbet. Idag hade jag mer att göra och kände mig mycket mer behjälplig. Det är lite frustrerande när jag känner att jag inte kan bidra med något.

Lunchen var väl sådär. Har inte riktigt fastnad för den Rumänska husmanskosten, men eftersom det är det enda jag får att äta så är det bara tacka och ta emot. Tyvärr när man bor på hotell så blir det inget extra småätande, typ choklad och sånt. Jag har inte rikigt hunnit kolla in några affärer ännu. Hoppas på helgen.

Ska väl börja packa ihop snart. Kvällen kommer troligtvis spenderas framför Heroes.
Pussar

1 kommentar:

Mikael sa...

Kvällen spendras med heroes här med:)
Det låter som om du anpassar dig bra. Det är fortfarande OK att du inte utnyttjat gymet än eftersom ja inte har anvnt mina skidor. Men imorgon så djävlar.
En tanke bara, var försiktig i trafiken där. Kom ihåg att alla andra än du är idioter i trafiken. Och en bil är mer än ett ton i rörelse.

Love