onsdag 9 januari 2008

life in Romania

Min andra dag i Rumänien nu. Kan inte riktigt säga att jag har kommit in i arbetet ännu, men jag hoppas att jag gör det såsmåningom. För tillfället känns det inte som jag bidrar så mycket eftersom det är så stressigt med rapportering och alla är väldigt upptagna med sitt.

Hotellet är i vilket fall som helst mycket fint. Jag bor på elfte våningen med stor fluffig dubblesäng och badkar. Har inte hunnit kolla in gymmet ännu, men jag kanske hinner ikväll.

Jag har en S40 som tjänstebil, men jag vågar inte riktigt köra själv ännu. Mest för att jag tror att jag kommer köra vilse. Just nu är min mobil helt urladdad så jag skulle inte kunna ringa någon om jag tappar bort mig själv. Så jag sitter på kontoret och väntar på MJ, för att hon ska guida mig tillbaka till hotellet.

Annars har jag inte hunnit få så mycket intryck. Det ligger massa snö, men tydligen är det första gången på fyra år det har snöat så mycket. Vanligtvis är vintrarna kalla och snölösa. Fortfarande så är intrycket typiskt öststat. Fast å andra sidan ser allt tråkigt ut i mörker och kyla. Kanske upptäcker mer i helgen.

Nu ska jag jobba en stund till och sen förhoppningsvis åka hem för dagen.

1 kommentar:

Mikael sa...

kul att du tycks kommit in relativt väl nu när gårdagen är undanstökad. Ska bli kul att se om du kommer hitta några pärlor i Bukarest eller om de blev kastade till svinet för länge sedan.
Jag har bokat och betalat biljett nu så... I', coming to get you girl:)