torsdag 24 april 2008

go climbing


klätterpremiär ute idag. I Aspenäs. Mycket roligt. Ledde en 6a, lite nervöst, men kom upp till toppen. Känns inte som jag har legat av mig helt och hållet. Klättra ute är så mycket roligare än inne. Och jag är mycket bättre.

Vädret är fantastiskt fint fortfarande. Ett säkert vårtecken i Göteborg är att folk klär av sig mer och mer. Ibland även för mycket än vad som är nyttigt. Jag såg en tjej på stan med korta jeansshorts och en rosa fluffig bikinitopp. Och fettvalkar som vällde ut lite här och där och blek som en ojäst bröddeg. Man kan ju undra. Why???

Lunchen med höjdarna gick helt ok. De pratade mest jobb och jag pratade mest ingenting. Jag satt och funderade på vad jag skulle säga men lyckades inte komma på nåt smart. Så jag satt mest och försökte se intresserad ut och nicka medhåll vid passande passager. Fisk och pilgrimsmusslor, bra lunch.

Har en liten plan på att cyckla till jobbet imorgon. Jag säger inte för mycket ifall jag skulle råka ändra mig in snoozedimman.

1 kommentar:

Mikael sa...

jag vill hem! Och komma ut med dig. Inte för att jag har det tråkigt här men för att jag längtar efter dig. och den där bilden du lagt upp, du är extra vacker när du är glad.

och nu har du sagt att du ska cykla;)