måndag 7 april 2008

lördag kväll



precis på väg till J. Intressanta är att jag tror jag är den som bor närmast men det visade sig att jag var sist. Hemma hos J var det kanske runt 10 pers, mest tjejer, vi satt och snackade och åt choklad och drack cider. Jag är ett under av social kompetens, hmm, kanske inte. Men det var trevligt i vilket fall som helst.
Vid midnatt tog vi bussen till stan lata som vi är och gick till Nivå.


Att dansa i fyra timmar, i högklackat, gjorde inga underverk för min fot. Ont som fan nu. Men roligt var det. Lägg märke till tjejen längst till vänster. Hon har precis fyllt 40, det finns hopp om framtiden.

Gick hem runt halv tre. Jag tycker det är roligt att vara ute, men jag kan bara dansa ett par timmar innan jag tröttnar, jag raggar inte, och långa givande samtal är det inte frågan om eftersom musiken är alldeles för högljudd och de flesta är allt för påverkade för att kunna föra sammanhängande konversationer längre än tre minuter. Jag blir uttråkad helt enkelt.
Angånde ragga, jag upptäckte ett intressant fenomen. Alla killar är dvärgar. Igår var jag iallfall ett halvt huvud längre än de flesta av manligt kön på stället. Sen är alla killar antingen utlänningar med för mycket guldkedjor, eller svenskar klädda i väst, skjorta och bakåtslick. Således inget roligt att titta på.

1 kommentar:

Mikael sa...

Vad kan jag säga, du är snygg, mycket snygg. Jag förstår mycket av ditt resonemang angående att vara ute. Jag passar själv in ännu mindre då jag inte ens dansar nämnvärt. Och skulle man hitta mig inne på ett sådant ställe så borde jag nog inte blivit insläppt i första taget.
Analyserar jag fenomenet nattklubb/danshak så är den enda biten jag förstår de ständigt pågående parningsritualerna. Men uppenbarligen är ju folk där av andra anledningar också. Nä, heller skidor ute i skogen då. Eller en trevlig restaurant med god mat.
lyckades få fram de andra bilderna nu oxå, genom att klicka på dem. Inser att jag aldrig varit vid observatoriet och att de stulit din Gaddning. Sicket folk!