måndag 21 april 2008

medel

söndag kväll nu. Och trots att de sista två dagarna har varit strålande så har det inte dirket varit en toppenhelg. Inte en bottenhelg heller för den delen, bara allmänt medelmåttig. Och lite deprimerande. Har inte kunnat träna någonting för jag har inte känt mig helt frisk, lite huvudvärk lite förskyld. Och som du hör lite gnällig. Så jag pratar om vädret lite.

Fint va?
Vitsipporna har börjat blomma men allting gräset har inte börjat växa ännu så det ser ut som fläckar med sådant konstgräs som man kan köpa i coola designbutiker som någon har slängt ut bland träden.

Hade en till fin vårbild. Men tyvärr så vägrade den laddas upp.

Har gjort lite nya matexperiment. Avokadosoppa. Kall avokadosoppa. Låte kanske sådär. Men smakade jättegott. Morotssallad och kallrökt lax. Mycket gott.


Glömde berätta förresten. Lägenheten blir nog bara våran igen inom en månad. Ett helt rum att inreda. Mer detaljer på telefon.

1 kommentar:

Mikael sa...

jag vill att du ska vara glad och ha kul! (dock ska du varagldast och ha roligast med mig och inte utan givetvis) Jag blir nyfiken på dina matexperiment och vill gärna smaka på något när jag kommer hem. Då har vi dessutom tre hela dagar tillsammans eftersom det är första maj på torsdagen.

Underbara nyheter att vi snart blir själva i lägenheten igen. Denna gång ska jag göra arbetrumet riktigt fint. Jättegoda nyheter!

vad gäller kondition och olika sporter så tror jag du har rätt men man får skilja ut grundkonditionen ur det hela. syresättning av muskler med mera. Men i övrigt så...

längtar efter dig jättemycket!