söndag 29 mars 2009

bräda

ute och åker bräda igen. Så väldigt roligt. Har sagt det förut och säger det igen. Jag vill väldigt gärna komma iväg till alperna den här säsongen. Lite sugen på ny utrustning, även om den jag har duger fortfarnade. Nästa år ska jag köpa nya prylar.

En stor poäng med vara ute i kylan. Varm choklad med vispgrädde.

Vädret har inte varit alltför bra. Inget marsväder dirket. Kallt och det snöar en hel del. Även om det har varit solglimtar som får en komma ihåg hur det ska vara. Alperna på våren. Ahhh. Är så sugen. Problemet är vem jag ska åka med. Micke börjar nytt jobb nu, antagligen inte så bra att börja med semester. Syster har inga pengar. Och jag har inte kvar så många kompisar som åker bräda längre. Stort problem. Måste fundera på vem som skulle vilja, och vara tillräckligt bra att åka med. Hade kunnat åka själv egentligen, men det är inte riktig lika roligt.

Jag och mamma pausar.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det var väldigt roligt att du ville åka med oss, medelåldersmesar. Du har konsten att finna dig i varje grupp och i varje situation. Jag skulle vilja åka till Alperna men nu när mormor är här så passar det inte riktigt. Nu börjar hon planera för påsken och du kan föreställa dig mängderna av olika rätter hon vill ha. Jag måste bromsa henne men då blir hon ledsen av och pratar om tradition etc... Ärligt talat har jag ingen lust att göra nåt speciellt. Jag vill sitta på solstolen på min nya balkong, läsa en bra bok och äta chokl…….korv och ost L Jag håller på den s.k. LCHF dieten men den funkar inte alls på mig. Jag går inte upp men inte heller ner. Det ända positiva att eksem försvann. På - jobbet dystert, AZ sparkar alla konsulter sedan kommer fastanställda. Outsourcing är lösningen på alla problem tycker man här. Nu fortsätter jag med mina siffror och uppdateringar. Pussar.