söndag 26 juni 2011

så här vill jag att alla helger ska vara

Den här helgen har gått galet snabbt och varit sjukt mycket bättre än förväntat. Vi har gjort så många saker att det känns som om en hel vecka har passerat istället för bara tre dagar. Och detta på ett bra och roligt sätt. Inte ett jobbigt och stressande som det ibland kan vara. 

Fredag morgon började lite grått och regnigt och vi satte igång "projekt renovera bord" med att slipa femton delar av ett klaffbord ute på gården. Nästa steg är att måla det massa lager och sen ska det bli vårt nya köksbord. 
Sen precis efter lunch packade vi ihop bebis plus en massa extra saker för en tur ut till Hönö. Grillning med Maria, David, Jonas och Louise var på schemat. Vädret som var helt uselt inne i stan visade sig vara helt grymt fint i skärgården. Även om det blåste vad som kändes som lätt storm. 
Med barnvagn över klipporna
Simone blev väldigt upprörd då hon inte fick bada
Grillade majskolvar var en höjdare
 Lördag sen. Jobbet med köksbordet fortsatte. Jag målade idogt medan Micke och Simone storhandlade.
Bord på G
Sen efter middagsluren en tur ner till Rumpan Bar för att hinna hänga lite mer med Maria och David innan de åkte hem till Stockholm igen. Inte supervarmt ute, men funkar med uteserveringshäng ändå. 
I väntan på mat
Promenix i Slottskogen

 Söndagen började med sovmorgon för min del. Till nio. Och färdigbryggt kaffe när jag vaknar. Hur bra som helst. Sen en tur ner till havet för lite strandhäng med Simone. Eftersom det var rätt så kallt så hoppades vi att hon skulle välja att stanna kvar på land. Och först såg det ut så. Men så ändrade hon sig och plaskade i havet en lång stund tillsammans med Micke. Jag frös bara jag såg på dem. Men jag räknar med att hon har ett tjockt skyddande fettlager.
Plask plask
Jag kommer ihåg den tiden då jag alltid såg till att ha badat innan midsommar. Nu skulle jag nog inte hoppa i om jag så fick betalt. Det är förmodligen ett tecken på stigande ålder. Illa.

På eftermiddagen tog jag en tur till Grimmered för att hälsa på mamma och pappa och för att Micke skulle jobba. Mina föräldrar behövde lite Simonelove efter att ha varit bortresta en vecka. Som vanligt överröstes hon med fina presenter. Kläder, böcker, musik. Och kramar och pussar då förstås. Vi hann även med en tur till grannarna. Fyra barn, tonvis med leksaker, bilar, dockor och en klätterställning inomhus. Jag fick slita Sim därifrån när det var dags att åka hem.
Lavender




Inga kommentarer: