söndag 23 oktober 2011

the perfect helg

jag skojar inte. Tror inte vi hade kunnat få en bättre helg om vi så ansträngde oss. Nu behövde vi inte ens göra det. Anstränga oss. Allting blev bara så väldans bra.
En bidragande orsak skulle kunna vara att jag har sovit på soffan hela helgen. Låter oromantiskt och obra. Men var i själva verket det motsatta. Jag sov två hela nätter i sträck. Två. Hela. Nätter. För första gången på hur länge som helst. Det kan göra vem som helst romantisk hela dagarna istället.

Lördag började iallafall med en promenad ner till stan för frukost ute. Frukost måste vara en av de bättre måltiderna att inta på lokal. Man behöver inte spendera massa tid på att äta. Det kostar inte jättemycket. Man får gott kaffe. Och det är Simones allra bästa tid på dygnet. Vi frukostade på Proviant. Mycket gott. Mycket prisvärt. Och jag hann läsa hela lördagstidningen.
Sen lite promenerande på stan. Stopp på Saluhallen för köp av lite ostar, korvar och bröd. Och hem för att laga pasta med pesto. Vi hann till och med ta en tur till Ikea på eftermiddagen. Och även om det inte hör till roligheterna för någon av oss så bidrog det lite till "vi är helt grymma och fixar massa saker känslan". På kvällen åt vi upp bördet, ostarna ooch korven tittandes på Bones.

Söndag lika utvilad Anna. Lika god frukost. Fast hemma. Och Simone på strålande humör. Vackert höstväder. Löptur i Delsjön. Våfflor med vispgrädde. I tell you. The dream weekend.
Müsli på Proviant 
Micke tittar stolt på när Simone äter en korv hon fick i present
Vi provade kläder och Sim poserade 
Nä. Faktiskt. Inte helt OK.  
Söndagsfrukosten på gång
Vi hann med en tur till Bibblo också

2 kommentarer:

Anonym sa...

Låter hur mysigt som helst.Korven, måste man inte koka den innan man äter? Love mamma

scarecrow sa...

nope. Korven var rökt och färdig. Men man kan grilla om man vill.