torsdag 12 april 2012

trevliga besök lyser upp dagarna

det här med att fylla dagarna med roliga saker när Micke är borta går bättre och bättre. Idag kom Carolina och Roger med fina Alice på ett litet besök. De var här senast i slutet på Februari (dubbelkollade bloggen) och då hade Alice precis börjat ta några småsteg med stöd. Nu sprang hon runt som en liten rund boll med ben. Och riktigt snabb och stabil var hon också. Simone var mycket mer intresserad och ville att Alice skulle leka med henne. "POM ALICE, BYGGA GLO" "POM ALICE, TITTA MUMIN" "POM ALICE, SITTA SOFFAN BLEVID SIMONE". Alice var mycket intresserad, om än inte så samarbetsvillig, så Carolina fick hoppa in lite som ställföreträdare. Men jag tror nog att om några månader eller så kommer de antagligen ha mycket roligt tillsammans. Alice är en tuff liten tjej.  Vi käkade pizza och drack kaffe. Och jag glömde servera kanelbullarna jag hade bakat för jobbfikan imorgon. Det var mycket roligt att ha dem på besök. Om än lite distraherande med två små pluttar springande omkring. Ger inte så mycket utrymme för djupa diskussioner om man säger så. 
Lite senare på kvällen kom mamma och jag åkte iväg för att rida. Roligt som vanligt. Och för mamma hade det gått mycket bra med sövandet. Förutom lite arga utrop om "BIBI, MUUUMIN!!!"
"POM ALICE, TITTA MUMIN" Alice bara "nja, kanske senare"
Pizza, eller pitta som Sim kallar det
Kanelbullarna jag glömde servera för provsmakning

2 kommentarer:

Roger sa...

Tack för igår, Anna! Pizzan var grymt god och lämnade inte mycket tanke över till kanelbullarna. Dock ser även dessa riktigt goda ut!

Alice har på sig Sims one-piece nu och verkar stortrivas. Hon ser riktigt hip ut! Jag tror att vi ska försöka hitta flera sådana till henne.

Det var jättekul att se Sim och Alice ihop igår. Även om det är lite tidigt för lekar så var de helt klart intresserade av varandra. Kul också att Sim skyllde på att Alice ville se Mumin. Hon är inte dum den där lilla jäntan! =)

Nästa gång är det VI som bjuder på mat! Vi får höras av och spika ett datum!

scarecrow sa...

tack själva. Det var mycket roligt. Speciellt att se Alice, att hon gillar att vara med så mycke och att hon är så väldans självständig och orädd. One-Piece är grymt plagg. Är lite sugen på en själv. Men det är nog mest ok på små barn ;-)
Ser fram emot middag hemma hos er.