tisdag 26 juni 2012

sjuk vs. jobb

hemma sjuk fortfarande. Känns som en elefant sitter på mitt bröst och förhindrar djupa andetag. Fett jobbigt. Och ingen tid heller. Har väldigt mycket på jobbet. Och förutom det så blev jag lätt irriterad. Messar min chef, säger att jag är sjuk. Att jag kommer imorgon. Att jag kommer jobba i helgen för att komma ikapp. Jaha, svarar han, har du hunnit titta på några e-mail hemifrån? Och nä, det har jag inte. För jag lämnade datorn på kontoret innan midsommar. Och ja, jag hade med största sannolikhet gjort det ifall jag haft den hemma. Nu har jag jobbat såpass länge att jag faktiskt inte bryr mig nämnvärt. Jag vet att allt går att fixa sen, och att ingen är oersättlig, speciellt inte under två dagar. Men man ser ju var förväntningarna ligger. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bry dig inte om chefen han klarar sig alltid. Det är hans ansvar att lösa problem inte ditt.Det vore bra att gå till doktor, kanske du har lung inflamtion? love mum

scarecrow sa...

jag hoppas verkligen jag inte har lugninnflamation. Jag ska på ridläger torsdag och fredag. Redan betalat och klart. Vet inte hur jag ska orka. Men jag vill verkligen verkligen gå. Suck.
Pussar A