torsdag 9 augusti 2012

everyday haze

Micke är i Kiruna hela denna veckan. Och vanligtvis är det inga som helst problem. Men just nu har jag en ovanligt intensiv tid på jobbet. Bokslut, upplärning, forecast. Allt på en gång. Men det funkar, även om jag känner att jag går omkring i en liten dimma av trötthet och lätt stress hela tiden. Pappa har hämtat Sim från dagis när jag har behövt. Och vi har åkt till Grimmered och hängt och laddat batterierna.
Som igår. Solen sken och mamma plockade fram poolen. Simone plaskade och lekte och vattnade blommorna. Även om det mesta av plaskandet skedde efter att solen hade gått ner och det var svinkallt. Vi åt god mat, lekte på verandan, åt massa jordgubbar med grädde och en hel del grädde med grädde. Mycket trevligt och vi var inte hemma förren halv tio. Tyvärr tog det lång tid för Sim att somna och när klockan närmade sig halv elva var hon fortfarande vaken.  Så nu i morse var hon jättetrött och grinig. Lämningen på dagis gick således sådär. Hon blev ledsen när jag gick. Men jag hoppas det är sömnbrist och går över efter lite vila.
Mmm grädde

Läsa bok under en filt på verandan.

1 kommentar:

Mikael sa...

Så fina bilder. Den första för att hon ser så butterlurig ut och den andra har en fin känsla av överexponering som skapar en liten drömsk känsla till sig.
Ledsen att du behöver stå med allt själv denna vecka, hoppas du kommer kunna fokusera bättre nästa vecka när jag är hemma.