lördag 11 augusti 2012

lite liseberg

vi (det vill säga jag och Simone med lite kompisar) gjorde ett par timmar på Liseberg igår. Till en början var Simone relativt skeptisk till det mesta, men hon ändrade sig rätt fort och var senare inte alls sugen på att gå hem. Det behövdes inte ens åkas särskilt mycket grejer. Att gå omkring och titta på allt verkade räcka gott och väl. Vi åkte ändå Ponnykarusellen, Sagoslottet samt några små båtar. Mycket roligt för alla. Även om det att umgås med kompisar blir lite fragmentariskt eftersom det mesta av fokuset går ut på att titta vilket håll barnen springer. 
Hej hopp, mycket roligt att åka häst. Bra att den går långsamt, annars hade jag blivit snurrig.
Det gäller att passa på att äta glass medan de andra tittar bort.  
Släng med glad bebis

3 kommentarer:

Mikael sa...

Ser väldigt kul ut. Jag tror att Sim har potential till att bli en riktig karusellåkare i framtiden men det är ju bra att det är kul att bara titta på allt med.
Kommer den lätt överexponerade pastellartade tonen direkt ur kameran eller gör du något för att få den? Tycker den ger ett fint romantiskt sken åt bilderna./Micke

scarecrow sa...

direkt ur kameran, har inte gjort något för att ändra nån av bilerna. Förutom att klippa bort en gubbe som var i vägen på den nedersta. Fotat med automatinställning (tror jag) ibland glömmer jag att jag har nån inställning i kameran.
Men tycker också bilderna blev fina. Speciellt glassbilden är rolig tycker jag.

Anonym sa...

Glassbilden är verkligen rolig. Damen är bestämt släkt med en av sina farskusiner som i ungefär samma ålder fångades på bild när han drack av kompisens cola. Och vad stor hon har blivit...
/Margareta