fredag 24 augusti 2012

nedräkning börjar

En vecka kvar tills jag ska åka iväg. Innan nu har jag inte haft tid att tänka på det, känna efter eller fundera närmare på hur det ska bli. Men nu börjar det smyga lite på mig. Rent allmänt känns det bra. Spännande. Roligt. Utmanande. Men här och där känner jag små stygn av "gör jag verkligen rätt" "hur ska det egentligen gå" "tänk om Simone blir ledsen" "tänk om Micke får det jobbigt" "tänk om det blir jättetråkigt" "tänk om jag inte är den braiga kandidaten de tror att jag är". Ja, sådant. Allmänt tvivel helt enkelt. Men jag försöker ignorera dessa och tänka på alla roliga grejer det kommer bli av det. 
Eventuellt kommer jag vara lite speedad den här veckan. Varnar alla i min närhet i förväg.

3 kommentarer:

Mikael sa...

Om vi inte provar får vi aldrig veta. Personligen känns det som att det kommer gå bra för oss alla. men visst är det nervöst även utan alla "tänk om"

Roger sa...

Tänk på att även sämre erfarenheter är erfarenheter som gör dig rikare. En positiv inställning brukar dock leda till att saker och ting löser sig. Det kommer att gå hur bra som helst, du kommer träffa roliga människor och lära dig nya saker men samtidigt sakna Micke, Simone och familjen. Lika bra att acceptera att det är så. Ska bli kul att ses i helgen!

scarecrow sa...

Visa ord Roger. Och helt sant. Jag har på det stora hela en positiv attityd, annars hade jag nog inte sökt. Men lite nervös är jag allt. Antagligen bara hälsosamt.