torsdag 15 november 2012

days in the USA

jag har tittat på TV här, för första gången på snart tre månader. I alla andra länder jag har varit i är alla TV program dubbade. Inte här, så äntligen kan jag njuta av dåliga serier. Och reklam. Det finns tonvis av reklam. Men egentligen enbart av två kategorier. En är snabbmatsreklam. Från Pizza Hut, Dairy Queen, McDonalads, KFC, Taco Bell och så vidare. Med slogans om hur billigt/gott/mättande det är. Den andra kategorin handlar om hur man kommer i form. Shape you're abs, you're butt, you're thighs och resten av din kropp. Fylld av superdeffade män med påmålade bröstmuskler à la 300 och kvinnor med stora bröst platta magar och lyckliga leenden. Ja ja. The land of the free and the home of the brave.
Annars igår har jag jobbat. Och sen på kvällen varit ute på middag med en kollega och hennes man. Vi var på ett ställe som heter Natty Greens som är ett lokalt microbryggeri och restaurang. Det var tyvärr för mörkt för att ta några kort. Men mycket trevligt och väldig god mat. Första goda maten jag har ätit sen jag lämnade Brasilien. Jag drack till och med en öl. Pineapple någonting. Kolla in hemsidan. Jag kan inte öppna den på min dator eftersom den är klassad som "Alcohol" enligt Volvos brandvägg.
VFS kontoret i USA. Även kallat The White House


Peter, min kollega från Kanada
 
Och den numera klassiska badrumsbilden.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jätte fina färger på träd (lönn tror jag). Mkt bra bild på dig du börjar bli en specialist på själv plåtning synd bara att backgrunden (öppna toaletstolen) är inte så tilltalande. Pussar man i US? Pussar mamus

Anonym sa...

Varför spärrar du upp ögonen så mycket, fin bild men du ser ut som en skrämd bambi haha.
kan du bjuda på en bild med ett leende, har inte fått se det än/ Ewa

scarecrow sa...

känner mig fånig när jag ler mot mig själv i spegeln. Men du har rätt. Jag försöker inte kisa, och då blir det nog för mycket "bambi eyes". Ska träna på det ;-)

Mikael sa...

Det där resturang/pubbesöket skulle jag velat vara med på, gissar att du drack en southern pale ale, någon pineapple hittar jag inte men det kan stämma med smakbeskrivningen. Också kul med "the white house", arkitektens inspiration lyser starkt igenom.
Tycker du fått till en bra bild på din kollega med, ser trevlig ut och jag tror att kanske tanken for genom ditt huvud "skall jag ta med fötterna och få massa tråkig asfalt eller ska jag klippa benen och få med lite höstträd och alla väskor".
Hoppas dina sista dagar blir bra nu.