måndag 5 november 2012

Mer observationer

Inga bilder idag heller eftersom min dator är död.
Men några fler observationer. Och med observationer menar jag mina egna högst subjektiva. Men för att det ska hamna på listan har jag sett det i minst fem fall och ofta iallafall tio. Ibland fler.
  • Väldigt stor andel av ungdomar (och då tänker jag folk ända upp i min ålder) har stora tatueringar. Och många lite äldre, typ kvinnor 40 plus, välklädda, i heels har ofta nån liten tatuering på foten.
  • Det finns väldigt många unga människor. De driver gärna runt i stora gäng. Väldigt många av dessa är punkare. Är du punkare måste du ha en minst decimeter hög tuppkam. Eller vara rakad. Eller ha långa dreads.
  • Alla små flickor är piercade i öronen. Och då menar jag från ålder nyfödd. Och de är alltid klädda i små prydliga klänningar och ofta lackskor. Även på lekplatser
  • För övrigt på lekplatser så har de flesta mammor korta jeansshorts och magtröjor. Och högklackat. I sanden. Oavsett kroppsform.
  • Alla äldre män har kostym på söndagar.
  • Alla byxor jag har provat har passat. Och de som känner mig vet hur jag har svårt att hitta byxor som passar. Det här är booty land.

2 kommentarer:

Anonym sa...

God morgon, finns det några mormorar? Det är grå idag också, 4 grader varmt. Det ända ljusa i tillvaran är att jag träffar Sim till helgen igen (om tata har inte har andra planner för henne) Pussar och njut mama

Anonym sa...

Antar att en bakvänd observation från en Brasilianare i Sverige skulle vara att nästan alla går i myskläder, ibland även till jobbet, och har mycket tatueringar.
Och att inga byxor passar.
Och att ungdomar har mer ringar i ansiktet än i öronen, dock inte de pyttesmå.
/Micke