fredag 30 november 2012

pink flamingo

igår var inte så mycket action på hemmafronten. Sim och Micke gick ut på lekplats på förmiddagen så jag kunde jobba samt fixa lite telefonsamtal i lugn och ro.
 Det tar sig nu. Nytt jobb väntar när jag kommer hem till Sverige. Mycket spännande men även lite nervöst. Nya grejer, nya tider, nya chefer. Mitt gamla jobb kan jag, jag är säker och full av självförtroende och kan i princip göra den med ena handen. Vilket är enkelt och bra. Men tråkigt och outvecklande. Så det är verkligen dags att göra nåt nytt. Men det tar inte bort faktumet att det är lite nervöst.
På kvällen körde jag och Micke varsin joggingrunda och gympass som inkluderade "kast med liten Simonutt". Mycket bra träning. Sen gick vi ut för middag på Pink Flamingo.
Det blev en mycket trevlig kväll. Jag tycker maten är lite sådär, men Micke gillar den och Sim var supernöjd. Hon satt i en barnstol, som hon själv hade frågat efter, knaprade på nachos som hon doppade i stark sås. Lutade sig lite bakåt, pekade på discobollar och lampor och lekte med sina händer. Hon var så nöjd hela tiden att Ipaden inte behövde komma ut en enda gång.
Jag är lite besviken att hon inte äter någonting. Typ nachos och lite pommes frites. Det kan knappt kallas mat. Men både jag och Micke är överens att man först ska göra själva restaurangbesöket till en trevlig upplevelse. Och att nyfikenheten för maten kommer senare. Och att inget tvång ska vara inblandat någonstans. Hursomhelst. Mycket mycket trevligt.
Simone gillar mina flips. Även om de är liiite för stora

The neighbourhood Flamingo

Sim åt i princip alla själv

och ingen orkade dricka den där

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad spännande med nytt jobb när du kommer hem!!! Berätta gärna mer när du kan. Gör det säkert lite roligare att komma hem när man vet att allt inte går tillbaka i gamla hjulspår igen. Vilket datum åker du hem? Vi åker till NYC 12 dec, tillbaka igen lagom till jul. Ska bli mycket skönt. Massa kramar! Carolina

scarecrow sa...

Ja nytt jobb blir mycket roligt. Även om det är ut från bekvämlighetszoon. Nyttigt tror jag.
Vet inte exakt vilket datum jag kommer hem. Den veckan som börjar med den 10:de December iallafall. Vad roligt att ni åker till NYC! Det är en grymt rolig stad. Vi ses snart hoppas jag.
Kramar