måndag 19 november 2012

söndag shopping

idag har jag fortfarande varit hemma hos Eva så gott som hela dagen. Vi började med att åka till Oakville som är ett lite up-scale ställe utanför Toronto. Vi tog en fika med ännu en Eva. Mammas barndomskompisar båda två. Mycket trevligt var det.
Vad jag har märkt här i Kanada och Usa. På varje fikaställe eller café serveras all dryck i pappers eller plastmuggar. Även sånt här lite flådigare café. Pappersmuggar. Mycket märkligt.
Efteråt tog vi en promenad. Och åkte iväg för lite shopping. Jag köpte sjukt många grejer till Simone. Så inga grejer behövs att ta med från Göteborg nästa vecka. Kanada är rätt dyrt. Och så mycket som jag har köpt de senaste tre månaderna kommer jag högst sannolikt införa ett köpstopp för mig själv för nästa år.
Imorgon ska jag besöka Toronto downtown.
Spegelbild

Eva, Eva och jag
Lake Ontario

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag älskar spegelbilden, fantastisk effekt tycker jag. Du ser bedårande ut på den bilden och också på den som jag har fått från Ewa H. Första gången på länge ser jag dig på bild avslappnad och glad. Hoppas att du hade ett trevligt möte med dem två tanterna trots ålderskillnad och nästan ingenting gemensamt utom att det är mammas väninnor. Rätt cool tycker jag. Är det varmt där? På en av bilderna, lake Ontario, ser jag en flicka i kort vit klänning och bara axlar, eller det är bara synvilla? Det blir så skönt att ha dig tillbaka i Europa :) och sen så småningom hemma. Tillsammans med Simon räkna jag dagarna till ert möte i Warszawa. Love mum

Mikael sa...

Sr mycket trevligt ut. Pappersmuggarna är ett mysterium men kanske så får de allt sin värme i stan från avfallsförbränning och behöver därför mycket avfall;-)
bra att du köpt mycket Simonekläder, det behövs, jag har rensat ut väldigt mycket ur hennes garderob.
Tror inte du behöver något shoppingstopp nästa år, du är långt från farozonen.

Anonym sa...

Ja du ler, jättefint. Inget skrämt rådjur den här gången

scarecrow sa...

Glad att alla är nöjda med mitt leende ;-) Jag hade jättetrevligt. Ingen ålderskillnad märks. Om man kan umgås sitter oftast inte i åldern utan personligheten. Ingen större skillnad att prata med dessa"tanter" mot mina kompisar. Samma samtalsämmnen. Svinkallt i Toronto. Ingen aning vad nån gör i kort klänning. Kanske synvilla.