torsdag 8 november 2012

the best shoes in the world

igår blev det inte mycket gjort. Jag hade massa planer på saker. Typ gå ut, få lite solsken, kolla på grejer, köpa vykort, träna, simma. Men energinivån var låg så jag fastnade på sängen med min bok. Helt ok det med. Idag är jag piggare.
Dagens spegelbild bifogas.
Och för övrigt. I varje land jag har varit i hittils. Polen, Italien, Tyskland, här. Så har det nånstans i mitten av vistelsen kommit fram en tjej från det lokala kontoret och sagt "alla tjejer frågar var du har köpt dina skor? De är de snyggaste vi sätt" Varje kontor. Utan undantag. Plus lite folk på gatan ibland. Som idag, när jag väntade i kö för att få passerkort till kontoret. Hörde två kvinnor viska bakom mig (på svenska) ifall jag skulle ta illa upp om de tog fram kameran och fotograferade mina skor. Rätt kul. I lööv mina skor.


4 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för bilder, det värmer att se dig. Trots att du är på andra sidan Atlanten har jag känsla att du är nära; jag vet hur du ser ut, vad du har på dig och vad du finns för tillfälle:)Kul. Skor är snygga. Blev det ingen bra middag idag med kollegor från kontoret? Två pussar mama

scarecrow sa...

Skor är grymma. My favorites.
Ingen middag igår. Lite folk skulle gå på after-work till ett ställe bredivd kontoret. Men jag var inte så sugen, kände mig rätt trött igår så jag åkte tillbaka till hotellet istället.

Anonym sa...

Och jag trodde att det blir fester på stranden (flod) som i Rio :(

Mikael sa...

De skorna toppar väl din lista av lyckade köp vid det här laget:-)