söndag 27 april 2008

riding stuff

ingen strålande blå himmel idag, men vaknade ändå tillräckligt utvilad för att lyckas övertala mig själv att gå ut och springa innan frukost. Jag sprang min vanliga runda 1 och 1/2 låt snabbare än vanligt. Jag skyller allt på skorna. Mycket bra.

Sedan jag iväg tillsammans med A för att rida. Det var hur länge sen som helst jag satt på en häst, men det var mycket roligt. Lyckades både borsta och sadla hästen alldeles själv. Vi red i nästan två timmar, lite i skogen och lite för oss själva i en paddock. Nästa gång vi åker dit ska vi få en lektion.

Sen sushi till lunch och en liten motorcyckeltur. Lägg märke till den ytterst snygga dräkten från 80talet. Fjortiskillarna i grannskapet blev ytterst imponerade av mig och gjorde sitt bästa att imponera tillbaka.


han hade en liten lektion killen, hur man skulle gå till väga för att få motorcycklen både att stå på framhjulet och på bakhjulet. Men det kändes inte som det var läge att prova just då.

1 kommentar:

Mikael sa...

wow! det har varit en aktiv dag föe dig. verkar kul. Jag har faktiskt aldrig sett dig köra MC bara eu-moppe. Vems mc är det?
Nu är det inte långt kvar tills jag kommer hem. Ska bli väldigt skönt. Har kommit ur bastun nu efter att ha suttit och tjötat med H som kom tillbaka fråb Sierra Leone för några timmar sedan. (och då vill han basta!?) bra för oss.

love