onsdag 26 november 2008

bara tisdag?!

hemma sent igen. Idag var det mycket på kontoret med forecast och krånglande system. Att det alltid ska vara något form av system som krånglar.
Och inte har jag tränat idag heller.
Imorgon har jag lovat mig själv att jag ska gå ut och springa. Även om jag måste släpa mig ut i minusgrader och regn. Jag vet att dessa två företeelser vanligtvis brukar exkludera varandra, men det här är göteborg trots allt.

Lite gnäll blir det idag hör jag. Det är bara det att för tillfället känner jag att jag inte har så väldigt mycket att berätta. Jag hinner inte göra särskilt mycket för att jobbet tar all tid och energi. Jag hinner inte ens tänka på saker, så jag kan skriva ner intressanta funderingar och reflektiontioner. Alla mina funderingar handlar för tillfället om kronans fall mot euron, recessionen i västvärlden, priset på pengar och annat liknade.
Inte särskilt intessant att höra om, och egentligen inget jag är väldigt intresserad av att tänka på efter arbetstid heller. Tror att på sista tiden så har jobbet invaderat mitt privatliv lite. Jag gillar det inte.

Jag borde tänka på bröllop. Jag tänker i och för sig en hel del, men jag kommer inte fram till så mycket vettigt. Jag hoppas du tänker och kommer fram till massa saker. Min senaste tanke är för tillfället att vi ska viga oss i polen och sen ha fest, utan att bjuda på allt för seriös mat, här i göteborg.

Men jag antar att vi borde kommunicera om detta via andra media än bloggen.

Nu ska gå och lägga mig, jag ska inte börja läsa någonting. Utan försöka tråka ut mig själv så mycket att jag för en gångs skull sommnar för elva. Eller iallafall före midnatt.

1 kommentar:

Mikael sa...

Jag har samma känsla angående jobbet och privat livet men det har jag haft ända från början. så jag förstår dig.

vad gäller bröllopet så är jag inne på samma sak själv men det kan vi prata om senare.

hoppas det inte är snö och plusgrader idag då.
puss