tisdag 11 november 2008

favorite day

måndag igen. Och det regnar och blåser på tvären i göteborg idag. Ute vid Arendal blåste det så mycket att hela fönsterrutorna vibrerade och skallrade. Molnen flög över himlen. Rätt coolt väder. Iallfall om man befinner sig innomhus.

Var tyvärr sen på jobbet i morse, för trots att jag åkte hemifrån vid åtta fastnade jag i en bilkö och kom fram lite innan nio. Sjukt irriterande, speciellt som kön var på oljevägen, så den sista kilometern till jobbet tog nästan trettio minuter.

Har lyckats komma ut och springa idag, trots vädret. Först gick jag och mamma ut. Mamma har blivit grymt duktig. Vi tog tre varv runt platten på Ruddalen ömsom joggande ömsom gående. Sen tog jag rundan med den branta uppförsbacken i snabb takt. Känns rätt bra. Måste nog köpa varmare byxor, för jag blir jättekall om benen när det regnar ute. Sen kliar det väldigt obehagligt när man tinar upp. Men jag ser fram emot att du kommer hem kan vi springa lite i Delsjön igen, eller kanske milen i skatås.

Har inte handlat mat idag, vilket hade behövts med tanke på att jag slängde ut det mesta i går. Men för tillfället lever jag snyltarliv hos mina föräldrar. Lite pinsamt när jag över trettio och allt. Dygnet har alldeles för lite timmar för jag ska hinna med allt jag vill. Jag har massa saker jag vill göra mer idag. Men jag måste gå och lägga mig.

1 kommentar:

Mikael sa...

Arbetet kommer ofta i vägen för fritiden. tycker du hunnit med en hel del.
Jag saknar vinden och stormen i göteborg och tycker om när det blåser.

ser fram emot att komma hem och att komma ut och springa med dig, det var jätte trevligt sist.