fredag 28 maj 2010

lång tid?


ännu lite mer barnvagnsgympa igår. Lite jobbigare pass denna gången med fler utfall, knäböj och armhävningar. Men väldigt skönt att göra lite mer än bara promenera. Jag börjar inte göra armhävningar för mig själv på en Delsjöpromenad. Känns inte riktigt rätt.

Det är studenttider på stan nu. Överallt åker stora lastbilar fullastade med vitklädda, glada artonåringar. Det slog mig att det var 14 år sedan jag själv tog studenten. My God vad tiden har runnit iväg. På ett sätt känns det som om man är precis samma person som man var då och ingenting har hänt. Men samtidigt så har livet förändrats radikalt på så många olika vis. Hade gärna utvecklat detta lite mer, men hör att Simone börjar låta lite från sovrummet så det är dags att bära runt lite. Ett av de många olika vis livet förändrats på.

1 kommentar:

Anonym sa...

ganska rolig kontrast mellan de två bilderna och bra illustration till din fundering om hur livet ändras. Det är precis som du säger, ibland känns det som om man är likadan som då, ibland inser man att det inte är fallet (men bara ibland). Det mest konstiga är att tänka att ens barn ju måste se en som man själv såg sina föräldrar, och inte som en glad student på picnic
/Elisabeth