torsdag 17 juni 2010

god mat

på förmiddagen var det en första träff med föräldragruppen. Eller mammagruppen snarare, för av tjugo personer fanns det två pappor närvarande. Jag är lite skeptisk till föräldragrupper. Osäker på nyttan av att sätta ihop massa människor vars enda gemensamma nämnare är att de har barn. Men jag ska ge det en chans iallfall. Den här gången var inte särskilt givande tyckte jag, men det kanske blir bättre.

Det bästa med dagen var att Micke var ledig resten av tiden. Och trots att det varma fina vädret verkar ha tagit slut hade vi en mycket trevlig eftermiddag.

Vi tog en tur ner till stan för köpa ett bebisgym till Simone. Hon har börjat titta mycket mer på sin omgivning och vi tänkte att detta kan vara ett sätt för henne att kunna ligga ner för sig själv en stund.

Sen en paus för lite mat. Torskrygg

och pasta med musslor.

Mycket gott, men det blev lite kallt i längden eftersom vi satt ute. Den enda som hade det mysigt och varmt var Simone som var inlindad i päls.

1 kommentar:

Mikael sa...

Mycket bra eftermiddag, och babygymet verkar vara en bra investering märkte jag nu på morgonen, Simone verkar tycka det är kul.