onsdag 2 november 2011

om

Om jag skulle ha mer tid skulle jag börja rida igen. Jag skulle bjuda vänner på middag flera gånger i veckan. Åka på loppmarknader och köpa fina grejer som jag tog hand om med färg och verktyg. Lära mig bygga och snickra. Gå på silversmide och skapa vackra saker. Åka på fler resor till stora städer och långa skidbackar. Jag skulle läsa betydligt fler böcker och sova lite mer. Jag skulle gå och lyssna på inspirerande människors föredrag. Lära mig mer om bra mat. Baka mera. Jag skulle cykla runt på måfå bara för att jag känner för det. Jag skulle hälsa på och ringa mormor mycket mycket oftare. Spendera mer tid utomhus. Kanske renovera köket. Jag skulle gå med i en bokklubb och skriva mer texter. Jag skulle vara så oerhört mycket mer kreativ.


Ja det skulle jag.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Pengar är tid. Har du pengar (gamla, ärvda, ingifta pengar) då har du tid. Det verkar att vi inte har uppfyllt kraven att äga pengar och då måste vi jobba för att få i hop dem och då har vi inte mycket tid över för massa kul. Vad hindrar dig att börja med en sak i taget, silversmide fugerade ju bra:)

Mikael sa...

Jag känner att jag hade tiden men slösade bort mycket av den. Även om jag inte hade lärt mig att tiden var värdefull om jag inte haft tid och slösat till att nu inte ha så mycket tid att slösa med.
Håller med föregående talare om att du ska ta en sak i taget, det har du tagit vara på hittills. För du utnyttjar faktiskt din begränsade tid bra tycker jag. När man tänker på allt du trots allt hunnit med. Skrollar bakåt i historien på din blogg...