tisdag 30 oktober 2012

frusen rök

Det ser lite annorlunda ut genom mitt fönster nu jämfört med hur det var när jag kom hit. Snö och vitt och grått. Många löv hänger fortfarande på träden och grenar bryts av på grund av tyngden. Och jag måste säga att temperaturmässigt är det lika obehagligt som i Göteborg. Noll grader känns genom kläder ända in i skelettet. Antar att det är närheten till floden som gör det.
Micke och Simone har åkt tillbaka till Göteborg efter en äventyrlig start. Men Simone verkar inte ha blivit avskräckt att komma tillbaka. Tydligen så frågar hon redan om att flyga igen.
Jag börjar känna lite hemlängtan. Längtan efter en mer normaliserad vardag, efter mina vänner och familj. Det är lite ensamt här. Och samtidigt är jag för trött för att göra särskilt mycket mer än att jobba.
Vinterutsikt genom fönstret
Samtidigt så är det spännande grejer på gång. Imorgon flyger jag till Brasilien för att vara där en vecka och jobba. Och en helg för att upptäcka och turista lite. Därefter ett flyg till Toronto där lite jobb och lite fritid väntar. Jag funderar på att ta mig ner till Niagrafallen för att spana. Från Toronto ett flyg till Greensboro, USA för att beöka vårt huvudkotor. Allt som allt tre veckor borta. Och i Brasilien är det sommar.
Jag planerar hänga en hel del på den här delen av hotellet. (Bild från hotellets hemsida)


4 kommentarer:

Anonym sa...

Glöm inte baddräkten och öva din crawl

Tata

scarecrow sa...

Det ska jag absolut göra =)

Anonym sa...

Härligt, trevligt och lugn resa :) Kramar mamma

Mikael sa...

Ser riktigt nice ut. se till att koppla av ordentligt när du kan. Det förtjänar du.