lördag 27 oktober 2012

Inte riktigt snällt mot oss

idag började det snöa lite lätt på morgonen. Såg rätt fint utanför fönstret. Idag är det också dagen som Micke och Simone skulle åka hem till Göteborg. Vi funderade lite på förseningar och annat som kunde uppstå. Men oroade oss inte särskilt. Det var inte jättemycket snö trots allt. Vi hade en mycket trevlig dag med lekplatsbesök och restaurangbesök. Det kompenserade lite för hela veckan då jag i princip varit frånvarande på grund av audit på jobbet. 
Lite innan fem körde vi mot flygplatsen. Flyget skulle gå klockan sju. Vi kom fram utan problem och flyget var försenat bara en halvtimme. Jag väntade lite på flygplatsen i fall att de skulle ställa in. Men klockan åtta fick de gå ombord. Då bestämde jag mig för att köra hem. 
Det hade snöat ytterligare en hel del. Min bil var totalt täckt och jag fick skrapa snö med händer utan vantar. Körandet tillbaka till Warszawa var väldigt jobbigt. Vägarna var helt oplogade och jag fick krypköra i 20 kilometer i timmen. Med bilar som låg i dikena som kantade vägen. Inte så roligt. Tog mig två timmar att komma fram hem och jag var rätt så trött i huvudet efteråt. 
Precis när jag sätter mig i soffan med en kopp té får jag ett mess av Micke att planet verkar vara inställt. Och ska gå tidigt imorgon bitti istället. Argghh!! Stackart Simone, stackars Micke, stackars mig om jag måste köra alla 80 kilometer igen för att hämta dem. 
Översvämmning när de kom hit. Och snöstorm när de ska åka. 
Simone var lite skeptisk till snön

De flesta verkade inte vara förberedda för snö

1 kommentar:

Anonym sa...

Simone som en söt,liten grön groda i snö.