måndag 19 januari 2015

ovanligt aktiv helg (för att vara jag)

det är så brutalt tråkigt väder och sommaren känns så väldigt långt bort att det verkligen känns deprimerande emellanåt. Inte ens hundpromenaderna mitt på dagen ger tillräckligt med ljus. Eftersom solen inte ens syns bakom molnen.

Jag drömmer om sommaren, funderar på alla saker jag vill plantera på balkongen och tänker mig bort till Kroatien tillsammans med Ewa. Känns som det blir svårt att träna upp sig för löpresan i Mars när det känns så extremt motigt att ta sig ut för att springa.

Helgen har varit ovanligt fylld av aktiviteter.

Fredag kväll blev lite nattjobb på Henriksberg. Garderob och kassa. Eftersom det är något helt annorlunda mot vad jag gör i vanliga fall så var det roligt. Och så mycket att göra att jag hann knappt bli trött på hela kvällen. Och Sammi var mycket omtänksam och snäll och gav mig kaffe och choklad så jag kände mig relativt energisk. Klientelet var runt 18 år gamla, så jämförelsevis var jag lite uråldrig. Men kul ändå att spana på alla kids.

På morgonen efteråt däremot var en helt annan femma. Kände mig nästan bakfull. Det gick i och för sig över efter ett rätt så jobbigt träningspass med Ewa. Och när jag skriver rätt så jobbigt så är det en underdrift av stora mått. Under tiden var det inte så farligt. Men jag har fortfarande väldans muskelvärk idag. Speciellt efter alla pull-ups. 

På kvällen var det middag med jobbkollegor på Gyllene Prag. God mat, men urdålig service. Vänta en timme på förrätten med ursäkten att ostbrickan tar så lång tid att sätta ihop känns inte helt ok.

Efter middag gick jag för att träffa Ewa för ett (eller två) glas Prosecco. Och en pizza. Det var så väldigt trevligt att klockan hann bli efter två innan jag satte mig i taxi hem.

Så söndagen var inte min mest produktiva dag. Jag lagade mat. Och hämtade Micke efter hans 34km lopp. Resten av dagen låg jag på soffan med Simone och tittade på film. Och sov.

1 kommentar:

Mikael sa...

bra jobbat tycker jag!