torsdag 27 november 2008

life in a shoebox

ibland känns det som om jag lika gärna kunde bo i en skokartong, för de enda jag ser av lägenheten är sängen och köket. Fast det menar jag inte egentligen, för jag älskar vår lägenhet. Jag börjar nog bli lite trött på mörkret bara.

Lyckades faktiskt somna före tolv igår och var på jobbet före åtta. Det duggregnar och varje gång jag kör förbi en lastbil på väg till jobbet (vilket är rätt så ofta faktiskt) så blir hela min bil översköljd av äckligt smutsigt vatten. Jag fick slut på spolarvätska på väg hem med konsekvensen att jag inte kommer se någonting överhuvudtaget på väg till kontoret imorgon.

Var på bilbesiktning idag. Och passerade utan anmärkningar. Med kommentaren att jag tar mycket bra hand om min bil. Vilket jag finner något underligt, för tyvärr så tar jag inte hand om bilen alls. Förutom att jag svär åt den då och då.

Annars inte så mycket spännande idag. Lyckades äntligen ta mig ut och springa. 40 minuter lungt lunk för att starta lite långsamt efter förkylningen. Gick hyfsat bra. Ute i skogen så sprang jag förbi ett par som hade sex på en parkbänk. Jag såg dem inte först, utan trodde att det var endast en person som satt på bänken. Men sen såg jag att det var två, varav den ena satt i knäet på den andra. Och efter några steg till upptäckte jag att den ena personen hade byxorna neddragna till fotknölarna. Jag är helt för sex i det fria. Men sätta sig på en parkbänk längst med en, må så vara dåligt upplyst joggingslinga, är nog lite väl exhibitionistiskt även för mig. Men kan man inte hålla sig så kan man inte.

Har lyssnat klart på Malloreon böckerna nu. Dags för Kings The Dark Tower. Eller Sparrow Hawk, om det är så Spjuthök blir på engelska. Kan inte bestämma mig.

1 kommentar:

Mikael sa...

Sparvhök? tycker nog att spjuthök låter bättre;-)

Att säga att du inte tar hand om din bil är lögn, du tar bra hand om den. Den tar inte lika bra hand om dig dock...

Skönt att du kom ut att springa, det är bra för ditt humör vet jag. Jag borde göra mer också.

Jag håller med i sexfrågan, helt för sex överallt nästan, men jag har inget behov av att bli iaktagen av någon annan än dig under akten.