måndag 10 maj 2010

just another monday

återigen besök på BVC idag. Och Myran har bivit ännu större och tjockare. Synd att jag inte går ner i vikt i samma snabba takt som hon går upp.


Lång promenad i Delsjön efteråt. Kallt som fan. Blåser verkligen vintervindar. Ingen som helst vår eller sommarkänslor infinner sig. Hoppade på att kunna köpa ägg vid Stora Torp. Tyvärr var alla äggen slut.

Vi gick nästan två timmar, snäll bebis nästan hela tiden. Det är väldigt roligt hur hon kan gå från snäll, söt och sovande

till lite ledsen och hungrig

till alldeles förtvivlad och halvt ihjälsvulten. Och detta på 30 sekunder.

Lyckades även laga mat idag. Frikadeller i grädd/tomatsås. Blev riktigt gott.
Frikadeller in the making

bästa krossade tomater

nästan färdigt..

Hade Simone i sjalen hela matlagningen. Hon är en liten igel, jag kan inte lägga henne ifrån mig mer än fem minuter. Men en rätt så söt igel.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Go mat då! Tror att jag å Loppan får ta en roadtripp till götet så får du bju på go mat ;).
Jag kunde inte heller lägga ifrån mig Loppan på ca 2,5 månad... hon sov på mig varje natt. Å helt plötsligt så gick det över. När jag tänker på det nu så va det ju lite gulligt, men då kände man sig lite handikappad. Men det är ju bara att bära å va gla´=). Bäbisar ska få all närhet dom behöver tycker jag =)
/Mimmi

Mikael sa...

God mat indeed! och fina lunchlådor till mig. Hade Simone gått upp lika mycket som du gått ner skulle hon vara gigantisk, även om vi räknar bort henne som en del av viktnedgången. Fast du kanske tänker procentuellt, Simone har ökat 50% sedan hon föddes och du har ju inte förlorat 50% av din vikt...
Skönt att höra från Mimmi att hon en dag kommer trivas bra med bara veta att vi finns där och inte behöva känna det, förhoppningsvis.
Det är allt värt en middag tycker jag, så sig till när du är på väg mot GBG Mimmi;-)

Kul bilder på den söta lilla igeln i vagnen.