tisdag 18 maj 2010

just another tuesday med bebis

vaknade med en bebis på bra humör. Vilket gjorde mig på bra humör också. Dock fick jag inte mer än fem minuter för frukost i vanlig ordning.

Åt lunch med Carolina nere på stan. Väldigt trevligt och roligt. Har behov av lite vuxenkontakt och jobbsnack på dagarna. Inte riktigt blå himmel och sol, men iallafall riktigt varmt ute idag. Och jag upptäckte ett alldeles ypperligt sätt att få i mig mat utan en bebis i knät. Äta med någon annan, någon utan barn är då att föredra.

Sen har vi mest glidit planlöst runt hemma. Tittat på dåliga TV program, lagat mat, vikt tvätt och läst böcker.

och övat på att krypa. Jag klarar det, vissa andra har fortfarande lite problem.

och det var det denna dagen. Nu sitter jag och bloggar, Myran ligger och sover. Tyvärr i min säng och inte i sin egen, men det är första gången idag jag har kunnat lägga henne ifrån mig utan högljudd klagan. Ska utnyttja tiden till att borsta tänderna ensam.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Underbara bilder på dig och bebisen. Så småningom upptäcker du hur fyndig måste du vara för att finna lite enrum i ett familjeliv. Love mamma

Mikael sa...

mycket fina bilder! känns bra att se dem, glad för blogg-mediet. Vi ska se att hon släpper taget om ett tag och snart är jag hemma igen så att du kan få lite tid utan bebisbärande.