torsdag 6 maj 2010

time flyes

sovit bra hela natten. Om man bortser lite pauser för matning. Men jag tror nog att vi har en ovanligt snäll bebis. Det här med långa vakennätter som jag har hört från kollegor med barn stämmer inte riktigt. Ta i trä. Jag vaknar mestadels relativt utvilad. Och har tid för frukost.

Alltsomoftast iallfall, dock har jag blivit grymt effektiv på att äta, det tar ungefär tre minuter att avsluta vilket mål mat som helst.

Idag fyller Simone 1 månad. Helt sjukt hur snabbt tiden går. Känns helt skumt att vi har haft en liten minimänniska hemma i fyra veckor. Och hon har redan blivit så mycket större.

Dagens promenad blev till Delsjön tillsammans med Karin och hennes bebis Mikael. Strålande fint väder, knoppar har slagit ut på alla träden och ligger som en ljusgrön slöja över skogen och marken är täckt av vitsippor. Vi stannade vid våffelstugan tillsammans med pensionärerna och de andra barnvagnarna för kaffe och våfflor. Grymt goda våfflor. Med vispgrädde. Kunde tyvärr inte dokumentera dem eftersom jag var tvungen att mata Myran samtidigt.
Men en bild på Delsjö badplats som bevis att vi gick så långt.
Enligt RunKeeper är det åtta kilometer fram och tillbaka, så det är en helt godkänd promenad, våfflorna till trots.

Mina föräldrar kom förbi ikväll, vi lagade mat. Åt mat. Åt glass. Och mamma kidnappade Simone. Hon är så mycket snällare hos mamma. När jag lägger ner henne i sängen så gråter hon efter fem minuter. När mamma lägger ner henne så sover hon minst en timme. Why is that?

Igår var Sammi förbi och hjälpte mig byta olja på min motorcyckel. Vi fick också byta ut en säkring, men nu startar den och är färdig att köra. Så till helgen ska jag ut och åka en sväng. Ser verkligen fram emot att få komma ut lite.

Och imorgon kommer Micke hem. Så very nice.

1 kommentar:

Mikael sa...

ska bli skönt att komma hem. Verkar som om du haft en bra dag och tagit illustrerande bilder. Fint namn på Karins barn;-)
Intressant med Simones egenheter, hennes vägar äro outgrundliga...
Ses snart!