onsdag 30 juni 2010

bankörning

igår blev det banåkning på Anderstorp. Sammi kom på morgonen och vi lastade min hoj på hans pic-up och sen åkte Micke, Simone och jag dit på eftermiddagen.

Jag missade tyvärr första åket för vi hade en liten bebiskris på vägen och var tvungna att stanna för att krama och mata på vägen men jag fick åkt en timme totalt ändå.

Och det var grymt kul. Jag var väldigt nervös först men sen när jag började åka släppte det mesta av nervositeten. I början försökte jag bara ta mig framåt, men efter några varv började jag tänka lite på teknik. Typ titta långt fram, håll spåret, bromsa inte i kurvorna. Jag blev omkörd hela tiden på alla håll och kanter men jag tror inte jag var i vägen för någon allt för mycket. Snabbaste jag lyckades köra var 150 på raksträckan vilket inte är särskilt snabbt med tanke på att de som tävlar iallfall kör det dubbla. Jag vågade inte riktigt dra gasen i botten. Hursomhelst så tyckte jag det var jättekul att köra, jag fick lära mig känna på motorcykeln lite mer och träna teknik, vilket är bra för jag har inte så mycket körerfarenhet. Kanske inte en sport jag kommer syssla med, sjukt dyrt om inte annat, men jag vill helt klart köra mera. Snart hoppas jag.

Micke var med hela tiden och tog hand om Simone som låg snällt och sov i sin vagn. Tack så mycket för all tid du lade ner på att följa med. Tyvärr blev det inte så många kort eftersom det inte gick att komma för nära med bebis eftersom det lät för mycket. Några bilder blev det iallfall.

jag på väg till första körningen

sammi på väg

några andra som kör



foton tagna av Micke med en bebis i armarna

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag får gesia skorka när jag tittar på bilderna. Jag förstår att det var jätte roligt men hoppas att du skall inte göra det för ofta. Verkar farligt. Love mamma.