söndag 13 juni 2010

det regnar hinkar

vi sov länge idag morse, Simone sov länge också. Nästan sex timmars obruten sömn, ovanligt och väldigt skönt. Resten av dagen förflöt också i ett relativt långsamt tempo. Vi började med att göra ingenting på förmiddagen. Jag städade och Micke gick runt med kängurubebis.

Sen gick vi ner på stan. Promenaden började med ösregn. Och då menar jag total ösregn, som hinkar från himlen. Men som tur gick det över relativt snabbt. Även om det blev många återkommande ösregn resten av dagen. Och stormvindar. Oh yeah, göteborgsväder. Vi träffade upp Ewa och Sammi för en kaffe på Barsidan och sedan en runda på stan.

Rundan slutade med att Micke köpte en jacka och jag tror att jag hittade en klocka till mig själv. Har kommit på att jag förtjänar en present till mig själv efter att ha varit gravid och fött barn. Klocka känns helt rätt.

Vi köpte även ett gäng bebiskläder för Simone har plötsligt växt ur alla sina. Och jag står fortfarande fast vid att det är väldigt svårt att hitta roliga, fina kläder som inte har Hello Kitty eller andra figurer på.

Vi kom hem vid sex och har spelat Zelda till midnatt. Ingen skrikfest ikväll, och jag hoppas på en lika lugn natt som föregående.

1 kommentar:

Anonym sa...

hjälp hon har ju vuxit minst en månad på en vecka, till en liten tjej i jeans! Instämmer - klocka är du definitivt värd. Många varma hälsningar till din mormor - mycket bra kort.
kram
Elisabeth