måndag 28 juni 2010

I'm back

känner verkligen att jag har fått en nytändning idag. Vet inte om det var den fantastiskt bra filmen igår, om det var lite bebisfri tid, eller bara lite egentid med Micke utan en lite Myra som hänger på oss. Eller kanske allt i kombination. För idag känns allt mycket bättre. Jag är på bra humör, fylld av energi, ska gå ut och springa snart. Simone har legat i bebisgymmet för sig själv och småskrattat i en haltvimme och jag har ätit frukost i fred. Jag vet att det kan ändras snabbt. Mina humör verkar växla lika fort som bebisens, men just nu är livet bra.

UPDATE:
Resten av dagen fortsatte minst lika bra. En 7,5 kilometer runda i Delsjön. Försökte hålla pulsen på runt 170, men det är inte så lätt eftersom hela Delsjön består typ av uppförsbackar och då rusar pulsen upp direkt. Men jag var väldigt nöjd efteråt ändå.

Sen på eftermiddagen precis när Micke kom hem gick vi ner på stan för att träffa Anna och Åsa. Middag på Wasabi och sen kaffe, glass och kladdkaka på Frankas. Tyvärr glömde jag att dokumentera det hela men vi hade väldigt trevligt. Vi har alltid massa att prata om och träffas inte tillräckligt ofta för att hinna täcka in alla samtalsämnen. Och det var äntligen en riktig sommarkväll, så som sommarkvällar ska vara. Varmt, även i skuggan, massa sommarklädda människor i parkerna och glass.

Och imorgon ska jag åka hoj.

1 kommentar:

Anonym sa...

Fortune smile on you my darling:) I believe it will in the future with a little help from those who love you.