lördag 16 juli 2011

i brist på bra minne får man ha en blogg

Jag har haft semester i fyra dagar och redan börjar tiden flyta ihop och jag glömmer vad jag har gjort från dag till dag. 

Men iallafall. En liten recap. 

Tisdag: Min första semesterdag. Kommer knappt ihåg. Tråkigt väder (såklart semester har ju börjat). Jag fick sovmorgon då Micke och Sim gick och handlade frukostmat. Sen blev det stereoköp, mathandling och ett besök på Grimmered. 

Onsdag: Löprunda i Skatås på morgonen. Åttan. Jobbigt jobbigt, för mig. Micke springer som He-Man med vagnen. Ännu ett besök på Grimmered på eftermiddagen. Denna dag blev det fint väder så det blev dopp i poolen för Simone. Oh denna glädje. Middag i solen och glass till efterrätt. Sims favorit var hallonsorbé. 
Poolbebis
Man blir hungrig av att bada
Torsdag: Promenad till Safjället på förmiddagen. Sim äter massa hallon. Promenad tillbaka och sen sova. I sängen för bebis och på soffan för mig. Jag lagade mat för första gången på jättelänge, Rikard kom och hälsade på. Micke gick för att jobba och mamma kom förbi med massa fina saker till Simone. 

Fredag: Regn regn. Jag jobbade medans Micke och Sim var ute och roade sig. Sedan sova lunch. Promenad ner till stan för att köpa ett par gummistövlar. Sim inviger regnkappan hon fick av mamma. Himla bra och fin. Ett stopp på lekplatsen medan Micke fixade mat (läs köpte pizza). Sedan gick jag och Simone till Universeum med Micke åkte på fotoexkursion. Grymt roligt att gå dit. Sim är så fascinerad av alla djuren, fiskarna, ormarna och trapporna är rätt kul de med. 

På jakt efter gummistövlar
Gungeligung
Kolla en fisk med mustasch
Fishtank
Stoor fisk, liten bebis
Lördag: inte riktigt slut ännu. Vi befinner oss på lunchluren. Men hittills har vi iallafall sprungit Delsjön runt med Johan och Leo samt ätit våfflor, tittat på getter och kaniner. 
Laddade
Det är så man gör efter en joggingtur

1 kommentar:

Mikael sa...

Tur att du håller koll, jag har smetat ihop dagarna helt. Och jag skrattar gott åt mustaschfisken...