torsdag 15 november 2007

back again

Det har varit tomt och tyst här ett tag, för mitt liv har varit fullt av ljud. Men nu är vi tillbaka till tomt och tyst i livet så det kan bli fullt med ljud (eller iallafall text) här på bloggen. I vilket fall som helst så har ju M åkt tillbaka till det kalla Norrland och lämnat mig i kalla Göteborg. Så kallt nu att det går inte ha fönstret öppet när jag sover själv längre. Jag fryser även under duntäcket.

Bra dag på jobbet idag även om jag har konsumerat alldeles för många koppar kaffe och av någon anledning alldeles för många apelsiner. Jag får svårare och svårare att gå upp på morgonen nuförtiden.

En fantastiskt fin solnedgång vid femtiden. Hela himmlen var flammande röd och vindsnurrorna stod i relief mot havet. Tänkte gå ner och ut för att fotografera men tyvärr så synes det inte lika bra från marknivå så det blev några kort genom fönstret istället.



Lyckades tivinga mig iväg till gymmet efter jobbet vilket kändes bra. Även om jag tycker att jag blir klenare och klenare hela tiden. Grymt ont i ryggen så jag var tvungen att hoppa över vissa övningar jag ville köra, typ marklyft, men det gick bra ändå.

Packade ner det sista i arbetsrummet i lådor som jag kidnappade från jobbet. Det ända som återstår nu är att tömma garderoben. Det är fasansfullt dammigt där inne, jag drabbades av en nysattack som jag tror skrämde grannarna. Men nu är rummet mer eller mindre redo för inflyttning. Fanns faktiskt inte särskilt mycket grejer där. Även om jag tycker att skräpmängden är rätt stor. Vad är grejen att spara på tomma kartonger från alla elektronikprylar?

1 kommentar:

Mikael sa...

härlig bild! Jag hoppas du kontrollerade att det inte var elektronik i de "Tomma" kartongerna? för det finns en fotoskrivare och en mobil i kartong i arbetsrummet...
Bra att att gymma, åtminstone när det känns som välinvesterad tid. Men ush vad klen jag blivit. Så nu ska det faan pumpas muskler här!
Puss