torsdag 29 november 2007

everyday life

Jag har slutat titta på tv nästan helt och hållet (bortsett från Sagan om Ringen i Söndags då) och det är en lättnad faktiskt. Jag måste inte skynda hem till massa serier, måste inte trycka i mig kvällsmaten fort fort för att inte missa något, och jag kan gå och lägga mig tidigare med en bok. Utan att ha lämnat köket i ett kaos för att hinna till Grace Anatomy. Samt att jag har massa extra tid på kvällarna. Det är helt osannolikt hur mycket tid man spenderar framför tvn. Utan att reflektera ens. Enda nackdelen med att inte titta på tv är att jag inte har så mycket att bidra med i lunchrummet på jobbet. Tyvärr så är det enda som avhandlas runt bordet barn och tvserier och jag har inte så mycket att säga om något av ämnena.

Men jag läser tidningar och upptäckte häromdagen ett nytt klassiskt ord. Vi har ju sexattack och nakenshock och nu tillkommer även tuttpsykos 

Mycket intressant. Undrar vad nästa drag blir. Dock kanske inte något att ta upp i lunchrummet.

Annars inte mycket nytt i gbg. Regnet öser ner som vanligt, jag har blivit korthårigare, fullt ös på jobbet, bra träningspass efter jobbet.

En intressant grej är att löneförhöjningen ska betalas ut i December. Retroaktivt från och med April. Nice. Dock har jag inte haft något lönesamtal ännu så det kanske inte blir så mycket.

2 kommentarer:

Mikael sa...

HUr fan hittade du tuttpsykosen? inte ens jag skulle komma på att googla ngt sådant. Internet möjliggör faktiskt att hålla sig ajour med de flrsta serier som går på tv via nedladdning.

Själv har jag haft en bra dag men är jättetrött nu. Största skillnaden på att dricka och inte dricka är tröttheten, alkohol piggar upp till det klubbar ner. Men jag höll ut längre än micke oh lena...

Läntar efter att se di i ditt korta hår.

Mikael sa...

Aoch! om du undrar över felstavningarna så är det trötthet, och föresten håller jag med om att det stressar av att inte bry sig om tvn.

jag höll alltså ut längre än micke och lena på att stanna uppe, trots att de drack, fast jag bjöd lena på en cola.

nu fick jag nog med allt utan att varka otrevlig.

puss