torsdag 1 november 2007

ups and downs

Betydligt bättre dag idag. Behövde inte snooza, behövde inte skrapa bilen och kunde rymma från jobbet redan innan klockan fem. Lyx. Tänkte ta en runda på stan och tröstshoppa. Tyvärr så gick det inte så bra. Allt hann ju stänga innan jag blev tröstad. Slutade med att jag tog en fika med syster. I och för sig trevligt det med. Vet inte vad som problemet har varit senaste tiden. Vet bara att det har varit osannolikt skönt att vara borta från jobbet och borta från vardagen. Har inte känt mig helt på topp senaste tiden, och gör väl inte det nu heller. Men det blir bättre.

Försökte boka in tid för löneprat och karriärprat med chefen. Är preliminärt bokad tills imorgon. Antagligen blir det inget som vanligt, men om det blir så har jag ingen aning hur jag ska motivera att jag vill ha mer pengar. Hur ska man sälja in sig själv på ett sätt som inte låter -Ge mig mer chash för jag vill köpa mer prylar? Försökte diskutera en resa till Rumänien också, och det kommer först bli av i slutet av November och antagligen större delen av December. Får se vad som händer. Det beror lite på när barn kommer till världen.

Nu börjar ett avsnitt av CSI i technicolor. Inte alls lika bra som de andra CSI men det får duga som substitut.

1 kommentar:

Mikael sa...

fuck the sheeps!
There's no tiiiiime!...

Blev en two liner, har pecis sett BLACK SHEEP... Den innehöll det mesta att önska sig. Om man vill se får knapra på tarmar och våldta män, och män våltar får och... underbart!

Bra att det är lite bättre nu, allt går upp och ner annars hade relativiteten saknats,men jag vill ändå att du ska vara glad.

Du vet, i detta läge har du faktiskt positionen att säga att du slutar om du inte får mer betalt, utöver den vanliga lönestegen.

Ingen är oumbärlig men vad jag förstått så har bossen satt sig i en beroende position just nu... Bra läge för dig.

typiskt att du inte hittar lite shopping när du letar men är det inte alltid så?
börjar bli dags för en shopping resa.

Älskar dig