tisdag 1 juni 2010

perfect baby

har inte hänt så mycket idag.
Vi var hos på läkarkoll med Simone men fick inte veta så mycket nytt. Förutom det vi redan visste. Att hon är den mest perfekta bebisen. Och den sötaste såklart. Och då jämförde vi helt opartiskt med andra bebisar i väntrummet.

hon har även blivit ännu tjockare, vilket märks rätt så tydligt när man bär omkring på henne. Vilket är mest hela tiden.

Annars har jag åkt lite motorcykel. Roligt som vanligt även om stället sitter lite väl tight på mig fortfarande. Det är riktigt varmt ute nu så det är väldigt skönt att åka. Och jag har avverkat en del dåliga TV program. Kan inte förstå att det som sänds på TV är så dåligt. Och att de verkar inte ha råd med några nya program. Vi har Beverly Hills, Xena krigarprinsessan, McGyvver och lite annat från nittiotalet. Fast det är i och för sig bättre än Top Model, Top Chef och annat skit som verkar vara så populärt i det här talet.

Imorgon ska jag åka till gymmet på morgonen. Ska bli mycket spännande. Första gången på typ fyra månader.

1 kommentar:

Mikael sa...

inte bara i väntrummet utan i hela världen, och helt opartiskt såklart. Varför skulle vi vara partiska?
Och det funkade ju bra att du gymade, Simone skrattade lite när jag klädde på henne och bytte blöja sedan sov hon vägen till jobbet och Gymet. Trevlig morgonpromenad med barnvagn för mig.